ACREDITARI PENTRU MECIUL CFR CLUJ – AS ROMA!

20-nov.-2020 17:20

Jurnaliștii care doresc să se acrediteze la meciul CFR 1907 Cluj – AS Roma din data de 26 noiembrie 2020, ora 22:00, trebuie să trimită pe adresa de e-mail acreditaremedia@cfr1907.ro o solicitare în acest sens până luni, 23 noiembrie, ora 16:00. Cererile trebuie să conțină obligatoriu numele și prenumele dumneavoastră, instituția media pe care o reprezentați, tipul de acreditare pe care îl doriți (masa presei sau foto) și o copie scanată după legitimația de presă valabilă pentru anul 2020.

În conformitate cu protocolul național de organizare a meciurilor de fotbal din România, facem următoarele precizări:

  1. Acreditările la meci în perioada de restricții sunt limitate la un total de maxim 20 persoane la masa presei (o acreditare pentru o persoană) 
  2. Se acordă un numar maxim total de 16 acreditări foto
  3. Depunerea unei cereri de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării. Clubul decide cu privire la acordarea unei acreditări.

Conferințele de presă se vor organiza la fel ca la meciurile de Liga 1. Jurnaliștii acreditați vor transmite întrebările pentru antrenor și jucătorul fiecărei echipe ofițerului de presă Oana Sabău până miercuri ora 11:00, iar acestea vor fi adresate participanților la conferințele de presă oficiale.

Vă mulțumim!