ACREDITĂRI PENTRU MECIUL AS ROMA – CFR CLUJ

31-oct.-2020 00:42

Jurnaliștii care doresc să se acrediteze la meciul AS Roma – CFR 1907 Cluj, din data de 5 noiembrie 2020, ora României 19:55, trebuie să trimită pe adresa de e- mail acreditaremedia@cfr1907.ro o solicitare în acest sens până duminică, 1 noiembrie, ora 17:00.

Cererile trebuie să conțină obligatoriu numele și prenumele dumneavoastră, instituția media pe care o reprezentați, tipul de acreditare pe care îl doriți (masa presei sau foto) și o copie scanată după legitimația de presă valabilă pentru anul 2020.

Datorită faptului că numărul reprezentanților media pe stadion este limitat, clubul AS Roma ne-a informat că numărul maxim de jurnaliști din România care vor putea fi prezenți la acest meci este de 10 persoane. Depunerea unei cereri de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării. Clubul decide cu privire la acordarea unei acreditări în funcție de disponibilitatea anunțată mai sus.

Aici găsiți Protocolul de reluare a competițiilor UEFA  (actualizat in octombrie 2020) ➡️ UEFA Return to Play Protocol site