ACREDITĂRI MEDIA ȘI ACTIVITĂȚILE OFICIALE PENTRU MECIUL CFR CLUJ – BSC YOUNG BOYS

30-iul.-2021 14:55

Publicăm detaliile referitoare la procesul de acreditare pentru meciul CFR 1907 Cluj – BSC Young Boys, respectiv informațiile privind activitățile oficiale premergătoare partidei.

Jurnaliștii care doresc să se acrediteze la meciul CFR 1907 Cluj – BSC Young Boys (manșa tur a turului III preliminar UEFA Champions League) de marți, 3 august 2021, ora 21:00, trebuie să trimită o solicitare în acest sens pe adresa de e-mail acreditaremedia@cfr1907.ro până duminică, 1 august, ora 16:00. Cererile trebuie să conțină obligatoriu numele și prenumele dumneavoastră, instituția media pe care o reprezentați, tipul de acreditare dorit (masa presei sau foto) și o copie scanată după legitimația de presă valabilă pentru anul curent.

ATENȚIE! Toți reprezentanții presei acreditați pentru acest meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta stadionului, dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare) sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore), ultimele două în format fizic, listate. De asemenea, la meci vor avea acces jurnaliștii care dovedesc că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.


Anterior partidei CFR 1907 Cluj – BSC Young Boys, vor avea loc o serie de activități oficiale destinate reprezentanților mass-media. Toate aceste activități de presă vor avea loc luni, 2 august 2021, la Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”. Iată programul complet:

– 18:00 – conferință de presă BSC Young Boys
– 18:30 – antrenament oficial BSC Young Boys (deschis presei în primele 15 minute)

– 19:15 – conferință de presă CFR 1907 Cluj
– 19:45 – antrenament oficial CFR 1907 Cluj (deschis presei în primele 15 minute)


În conformitate cu protocolul de organizare a meciurilor oficiale, emis de Federația Română de Fotbal (FRF) și actualizat cel mai recent în iulie 2021, facem următoarele precizări:

  1. Acreditările la meci în perioada de restricții sunt limitate. În cazul în care este depășit numărul de cereri decât locurile permise, se va acorda o singură acreditare/instituție media. De asemenea, dacă este depășită limita maximă de cereri, vor fi asigurate acreditări doar pentru primii 45 de ziariști.
  2. Se acordă un număr maxim de 45 de acreditări la masa presei (jumătate din capacitatea totală a sectorului rezervat pentru jurnaliști al Stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”), respectiv 16 acreditări foto.
  3. Depunerea unei cereri de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării. Clubul decide cu privire la acordarea unei acreditări.

Aici găsiți Anexa la Regulamentul Media ➡️ Anexă Regulament Media

Aici găsiți Protocolul desfășurare competiții ➡️ Proceduri desfășurare competiții fotbal (iulie 2021)

Vă mulțumim!