ACREDITĂRI MEDIA PENTRU MECIUL CFR CLUJ – FC U CRAIOVA 1948

13-iul.-2021 17:55

Jurnaliștii care doresc să se acrediteze la meciul CFR 1907 Cluj – FC U Craiova 1948 (etapa 1 a Ligii 1 2021-22) de vineri, 16 iulie 2021, ora 21:30, trebuie să trimită o solicitare în acest sens pe adresa de e-mail acreditaremedia@cfr1907.ro până joi, 15 iulie 2021, ora 12:00. Cererile trebuie să conțină obligatoriu numele și prenumele dumneavoastră, instituția media pe care o reprezentați, tipul de acreditare dorit (masa presei sau foto) și o copie scanată după legitimația de presă valabilă pentru anul curent.

ATENȚIE! Toți reprezentanții presei acreditați pentru acest meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta stadionului, dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare) sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore), în format fizic, listate. De asemenea, la meci vor avea acces jurnaliștii care dovedesc că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

În conformitate cu protocolul de organizare a meciurilor oficiale, emis de Federația Română de Fotbal (FRF) și actualizat cel mai recent în iulie 2021, facem următoarele precizări:

  1. Acreditările la meci în perioada de restricții sunt limitate. În cazul în care este depășit numărul de cereri decât locurile permise, se va acorda o singură acreditare/instituție media. De asemenea, dacă este depășită limita maximă de cereri, vor fi asigurate acreditări doar pentru primii 45 de ziariști.
  2. Se acordă un număr maxim de 45 de acreditări la masa presei (jumătate din capacitatea totală a sectorului rezervat pentru jurnaliști al Stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”), respectiv 16 acreditări foto.
  3. Depunerea unei cereri de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării. Clubul decide cu privire la acordarea unei acreditări.

Aici găsiți Anexa la Regulamentul Media ➡️ Anexă Regulament Media

Aici găsiți Protocolul desfășurare competiții ➡️ Proceduri desfășurare competiții (iulie 2021)

Vă mulțumim!