ACREDITARI AZ ALKMAAR – CFR CLUJ

27-oct.-2021 10:57

Jurnaliștii care doresc să se acrediteze la meciul AZ Alkmaar – CFR 1907 Cluj din data de 4 noiembrie 2021, ora României 19:45, trebuie să trimită pe adresa de e-mail acreditaremedia@cfr1907.ro o solicitare în acest sens până joi, 28 octombrie, ora 14.00.

Cererile trebuie să conțină obligatoriu numele și prenumele dumneavoastră, instituția media pe care o reprezentați, tipul de acreditare pe care îl doriți (masa presei sau foto) și o copie scanată după legitimația de presă valabilă pentru anul 2021.

Depunerea unei cereri de acreditare nu este echivalentă cu acordarea acreditării. Clubul gazdă decide cu privire la acordarea unei acreditări în funcție de disponibilitate.

Condiții de acces pe Stadionul AFAS la meciul AZ Alkmaar – CFR 1907 Cluj:

  • persoanele vaccinate împotriva SARS-CoV-2 pentru care au trecut 15 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare
  • persoanele care se află în perioada cuprinsă între zilele 15 și 180 ulterior confirmării infectării COVID-19.
  • persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR sau antigen (efectuat fie joi în ziua meciului, fie miercuri)

IMPORTANT ❗ Dovada vaccinării, a trecerii prin boală sau a rezultatului negativ la testele PCR sau Antigen se realizează prin intermediul certificatului digital al UE privind COVID care va fi scanat prin aplicaţia mobilă de verificare la porțile de acces ale stadionului.