ABONAMENTE PENTRU SEZONUL 2024/2025

21-iun.-2024 16:12


Scăpați de grija biletelor pentru fiecare meci! În acest sezon competițional aveți cel puțin un motiv suplimentar pentru a vă achiziționa un abonamente pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”! Fiecărui abonat din sezonul 2024/2025, indiferent că se abonează pentru prima dată la meciurile din Gruia sau că a avut card și în trecut, îi oferim GRATUIT câte o eșarfă de colecție chiar la casele de bilete!


Începând de astăzi, 4 iulie, toți suporterii își vor putea achiziționa abonamente atât online, cât și de la casele de bilete din Gruia!

Atenție: locurile nu mai sunt blocate! În schimb, vechii abonați, Suporterii Premium dar și preșcolarii, elevii, studenții și pensionarii beneficiază în continuare de reducerile aplicabile lor, EXCLUSIV la casele de bilete!

Programul caselor de bilete de la stadion:

– JOI (4 IULIE) – 14:00 – 19:00
– VINERI (5 IULIE) – 08:00 – 14:00

Casele de bilete vor fi deschise și săptămâna viitoare, după un program ce va fi anunțat ulterior.

După cum știți, fiecare abonat din acest sezon primește GRATUIT o eșarfă de colecție! Dacă optați pentru un abonament online, cadoul nostru va fi disponibil lângă cardul de abonat, în coletul trimis prin curier.


➡️ ABONAȚII DIN SEZONUL 2023/2024 ⬅️

Pentru că dorim să vă răsplătim fidelitatea, am pregătit o reducere de 40% din prețul întreg al abonamentelor în Tribuna 1, Tribuna 2, VIP B și Peluză, dar și prețuri speciale în zona de hospitality: Sky Lounge și Business Lounge!

Vă rugăm să aveți asupra voastră cardurile vechi, CNP-ul și, obligatoriu, adresele de email!


➡️ SUPORTERII PREMIUM ⬅️

Membrii grupului „Suporter PREMIUM CFR”  își vor putea achiziționa abonamente la preț scăzut în Tribuna 1, Tribuna 2 și în Peluză, având o reducere de 20% din costul întreg al abonamentului!

Suporterii Premium care au avut și în sezonul precedent abonament, beneficiază de reducerea de 40% și pot veni la casele de bilete pentru reînnoire.


➡️ PREȘCOLARII, ELEVII, STUDENȚII ȘI PENSIONARII ⬅️

De reduceri beneficiază și preșcolarii, elevii, studenții și pensionarii, exclusiv în sectorul 44 din Tribuna 2. Pentru ei am pregătit un preț special, aceștia trebuind să plătească doar 225 de lei pentru întreg sezonul 2024/2025!

1) Pensionarii trebuie să prezinte un document de identitate și o copie a talonului de pensie. Ei trebuie să aibă copia talonului de pensie și la accesul pe stadion.

2) Studenții trebuie să prezinte un document de identitate și carnetul de student vizat. Aceștia vor trebui să aibă asupra lor carnetul de student și la accesul pe stadion.

3) Elevii trebuie să prezinte un document de identitate/certificatul de naștere și carnetul de elev vizat. Ei trebuie să prezinte carnetul de elev și la accesul pe stadion.

4) Preșcolarii vor trebui să prezinte, de asemenea, certificatul de naștere.

Cei care au avut, și în sezonul trecut, abonament în sectorul 44 pot veni la casele de bilete pentru reînnoirea abonamentelor și în intervalul dedicat vechilor abonați.


🏷️ PREȚURILE ÎNTREGI ALE ABONAMENTELOR PENTRU SEZONUL 2024/2025

➡️ Peluză (sector 25 – Galerie CFR) – 170 lei
➡️ Tribuna 2 – 450 lei
➡️ Tribuna 1 – 500 lei
➡️ VIP B  – 1.800 lei
➡️ Sky Lounge – 3500 lei
➡️ Business Lounge – 8000 lei

ATENȚIE, REDUCERILE NU SE CUMULEAZĂ!

❗ Ex: Dacă faceți parte din grupul „Suporter Premium CFR” și sunteți abonat vechi în același timp, veți beneficia doar de reducerea mai mare, de 40% ❗

DE REȚINUT: Abonamentele sunt valabile pentru tot sezonul de Liga 1 (inclusiv play-off), pentru tururile preliminare din Conference League, dar și pentru meciurile de acasă din Cupa României 🏆

Începând cu 4 iulie vom începe vânzarea de abonamente la preț întreg pentru orice suporter dorește să se aboneze pentru noul sezon! Reducerile pentru toate categoriile de abonați sunt valabile și după această dată.

JOI (4 iulie) 👉🏼 14:00 – 19:00
VINERI (5 iulie) 👉🏼 08:00 – 14:00

‼️ Casele de bilete vor fi deschise și în săptămâna următoare, programul urmând a fi anunțat în curând.


➡️ BUSINESS LOUNGE ⬅️

👔 Îmbunătățim constant experiența de care suporterii noștri se pot bucura în Business Lounge. Astfel, celor care își doresc o experiență PREMIUM la Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, le oferim:

– networking
– posibilitate și prioritate de închiriere a spațiului pentru evenimente private
– posibilitate de a-și amplasa cărțile de vizită în spațiul special dedicat
– tricou personalizat cu numele abonatului, semnat
– masă dedicată și personalizată la achiziționarea de minim 4 abonamente
– tetieră personalizată
– toate acestea la 8000 de lei/sezon

Pentru a le răsplăti fidelitatea, vechii abonați de la Business Lounge își vor putea reînnoi abonamentele la preț redus, pentru 7500 de lei/sezon!


➡️ SKY LOUNGE ⬅️

V-ați obișnuit deja cu zona SKY LOUNGE! Încă de la lansare, am îmbunătățit constant experiența suporterilor noștri, motiv pentru care vă invităm și în acest sezon competițional să vă bucurați pe deplin de această experiență, unde mâncarea și băutura sunt incluse!

Prețul unui abonament la Sky Lounge este de 3500 de lei, cu mâncare și băutură incluse. Abonații din sezonul precedent își vor putea reînnoi abonamentele la Sky Lounge la preț redus, pentru 3000 de lei!


Vă rugăm să aveți grijă de cardul dumneavoastră de abonat! În situația pierderii sau deteriorării acestuia, va trebui să achitați o taxă de 20 de lei pentru reemiterea lui! Codul QR alocat fiecărui card în parte este unic și nu poate fi schimbat, ci doar duplicat.

Ne vedem în Gruia!