A TREIA VICTORIE CONSECUTIVĂ ÎN SUPERLIGĂ

02-mart.-2023 23:37

CFR Cluj a câștigat, scor 2-1, cu UTA Arad, într-un meci din etapa 28 a Superligii!

Echipa noastră a făcut o primă repriză excelentă! Krasniqi a deschis scorul în minutul 15. Kosovarul a preluat centrarea lui Deac și a șutat puternic, de la marginea careului, reușind să înscrie cel de-al treilea său gol la echipa noastră. În minutul 21, Chindriș l-a faultat pe Maglica, iar arbitrul a dictat lovitura de pedeapsă. Deac a executat, dar a trimis balonul deasupra barei transversale.

În minutul 35, după ce l-a driblat în careu pe Chindriș, Krasniqi a șutat, din apropierea careului mic, dar balonul a fost respins de căpitanul arădenilor. În prelungirile primei reprize, în minutul 45+3, Janga a reluat cu capul centrarea excelentă a lui Krasniqi și a trimis balonul în poarta adversă. După consultarea VAR-ului, golul a fost anulat pentru un fault în faza premergătoare reușitei.

Oaspeții au început în atac repriza secundă, iar în minutul 47 au reușit să egaleze prin Rareș Pop, care a șutat de la șase metri. Echipa noastră a reușit să revină la conducerea partidei, în minutul 63. Deac a centrat excelent în careu, din lovitură liberă, iar Yuri, aflat în fața porții lui Kucher, a șutat cu latul și a marcat golul victoriei. Ultima fază a meciului i-a aparținut lui Petrila, care a trimis balonul, de la marginea careului mic, în poarta adversă, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Partida s-a încheiat cu victoria echipei noastre, scor 2-1, iar CFR bifează astfel al 3-lea succes consecutiv în Superligă!

Echipa de start: Sava, Braun, Yuri, Burcă (42′ Kolinger), Camora (C), Cvek (92′ Hoban), Muhar, Deac (92′ Peteleu), Janga (81′ Țîru), Maglica, Krasniqi (92′ Petrila)

Rezerve: Scuffet, Țîru, Kolinger, Peteleu, Hoban, Bordeianu, Petrila, Fica, Yeboah

Antrenor: Dan Petrescu

Hai CFR!