A TREIA VICTORIE CONSECUTIVĂ ÎN PLAY-OFF!

05-mai-2024 23:27

CFR Cluj a câștigat, scor 3-2, cu Rapid București, în a 8-a etapă din play-off-ul Superligii!

Echipa noastră a controlat prima repriză. În minutul 16, Krasniqi a trimis puternic din afara careului și a reușit să deschidă scorul. Bucuria oaspeților nu a durat mult, iar patru minute mai târziu, după excelenta centrare a lui Otele, Bîrligea a reluat cu capul de la marginea careului mic și a adus egalarea în Gruia. În minutul 30, pătruns în careu, același Otele a trimis puternic cu dreptul și a reușit să îl învingă pe Ungureanu și ne-a adus în avantaj!

În startul reprizei secunde, în minutul 55, Petrila a șutat de la marginea careului mic, dar portarul nostru a avut o intervenție excelentă și a respins. Un minut mai târziu, pătruns în careu, Otele a trimis perfect în vinclu, reușind dubla în derby-ul vișiniu! În minutul 60, Burmaz a transformat o lovitură liberă de la aproximativ 25 de metri. În minutul 72, după un henț comis de Boben în careu, arbitrul a dictat o lovitură de pedeapsă. Rrahmani a trimis de la punctul cu var, dar Sava a avut o paradă excelentă și a reușit să respingă, iar partida s-a încheiat cu victoria echipei noastre, scor final 3-2!

Echipa de start: Sava, Camora (C) (77′ Abeid), Kresic (90+1′ Ajeti), Boben, Mogoș, Keita (78′ Avounou), Muhar, Tachtsidis, Deac (90+1′ Manea), Otele, Bîrligea (86′ Michael)

Rezerve: Hindrich, Bălgrădean, Manea, Abeid, Ilie, Aussi, Ajeti, Filip, Fică, Avounou, Serebe, Michael

Antrenor: Dan Petrescu

Hai CFR!