A DOUA VICTORIE DIN ACEST SEZON!

22-iul.-2023 00:23

CFR Cluj a câștigat, scor 1-3, cu UTA Arad, într-un meci din etapa a doua a Superligii!

Prima ocazie a reprizei a aparținut gazdelor. În minutul 10, Cooper, după ce a câștigat duelul cu Mogoș, i-a pasat de la marginea careului lui Pop, dar acesta din urmă nu a reușit să finalizeze. Cinci minute mai târziu, balonul a ajuns în la Jefte, care a șutat puternic de la colțul careului, dar balonul s-a dus deasupra porții lui Iacob. În minutul 27, după pasa lui Dumitrașcu, același Cooper, care se afla la marginea careului, a trimis cu stângul și a reușit să deschidă scorul. La scurt timp după, în minutul 29, Manea a centrat în interiorul careului, Jefte a reluat cu capul pentru Bîrligea, care se afla în poziție excelentă în fața porții și a adus egalarea pentru echipa noastră!

În minutul 39, după ce Carp l-a faultat pe Bîrligea în careu, arbitrul a dictat penalty, iar Betancor a trimis de la 11 metri, dar portarul gazdelor a reușit să respingă. Un minut mai târziu, Cvek a centrat de la conțul terenului, iar Carp, care a încercat să respingă mingea, a trimis balonul în propria poartă. CFR a intrat în avantaj la cabine, scor 1-2.

În startul celei de-a doua reprize, în minutul 50, Rareș Pop, care a recuperat balonul și a șutat cu stângul, dar Sava a avut o paradă excelentă și a reușit să respingă. În minutul 85, Otele a șutat din interiorul careului, portarul arădenilor a respins, dar Yeboah, aflat în fața lui, a reușit să înscrie cu capul și să stabilească scorul final, 1-3! În prelungirile partidei, Krasniqi, intrat în repriza secundă, a șutat puternic din interiorul careului, dar Iacob a reușit să pareze. În ultima fază a reprizei, Cvek a centrat de la colțul terenului, balonul a fost prelungit în fața porții dar Manea, aflat în fața lui Iacob, a trimis mingea în transversală. Partida s-a încheiat cu victoria echipei noastre, scor final 1-3!

Ne întoarcem victorioși acasă iar joi, de la ora 20:30, ne așteaptă meciul din Turul 2 preliminar al UEFA Conference League! Ne vedem, cu toții, în Gruia!

Bilete onlinehttps://www.bilete.ro/cfr-1907-cluj-adana-demirspor/

Echipa de start: Sava, Camora (C), Țîru (90+1′ Krasniqi), Mogoș (64′ Kresic), Ajeti, Manea, Muhar, Cvek, Filip (64′ Gneba), Bîrligea (83′ Otele), Betancor (63′ Yeboah)

Rezerve: Hindrich, Morgan, Kresic, Gneba, Fică, Deac, Otele, Krasniqi, Yeboah

Antrenor: Andrea Mandorlini

Hai CFR!