A 5-A VICTORIE CONSECUTIVA! CFR CLUJ – FC DINAMO 3-1!

19-aug.-2018 22:51

CFR Cluj a obținut a 5-a victorie consecutivă în toate competițiile, după ce s-a impus și în fața lui Dinamo, scor 3-1, în etapa a 5-a a Ligii 1. Băieții noștri au reușit un meci de excepție și, deși au fost conduși cu 1-0, au reușit să revină pe tabelă și să se impună categoric.

Dinamo a deschis scorul în minutul 61 prin Mihai Popescu, cel care a punctat în urma unui corner. După numai 5 minute, Campioana României a egalat prin George Țucudean, cel care a marcat un supergol din interiorul careului. Omrani a dus CFR-ul în avantaj, în minutul 73, cu un gol înscris cu capul, în urma unei centrări perfecte a lui Culio. 5 minute mai târziu, Omrani și Țucudean au reușit o fază spectaculoasă, iar „Țucu” nu i-a dat nicio șansă lui Penedo și a marcat cel de-al 4-lea său gol, în numai 5 etape de Liga 1. 3-1 și CFR e din nou lider în campionat!

Pentru CFR Cluj urmează deplasarea din Luxemburg, de joi, 23 august, când se va duela cu Dudelange, în meciul tur al play-off-ului Europa League!

CFR Cluj:

Vâtcă – Manea, Vinicius, Lang, Camora – Bordeianu, Males, Culio – Păun (Mailat 66′), Țucudean (Tambe 83′), Omrani (Peteleu 90+2′)

Rezerve: Jesus Fernandez – Mureșan, Hoban, Ioniță

Hai CFR!