8 VICTORII CONSECUTIVE ÎN LIGA 1!

16-dec.-2021 23:28

CFR Cluj a câștigat, scor 0-2 în deplasare cu Farul Constanța, într-un meci contând pentru etapa a 20-a a Ligii 1.

Farul a început mai bine meciul de la Ovidiu, Betancor a șutat periculos, iar Manea a respins de pe linia porții. Atacantul gazdelor a mai avut o ocazie în minutul 11, însă șutul său a trecut peste poarta lui Hindrich. După primul sfert de oră, echipa noastră a revenit în joc, iar Alibec a ratat o ocazie importantă în minutul 22. În minutul 32, Otto s-a opus perfect la șutul lui Betancor. Costache a dat lovitura și a deschis scorul pentru echipa noastră în minutul 37, cu un șut superb din interiorul careului.

Atacantul gazdelor, Jefte Betancor, a mai avut o ocazie și după startul reprizei secunde însă Otto a avut o paradă excelentă. În minutul 63, Ciobanu a șutat puternic din afara careului, dar Otto s-a opus și de această dată. Chipciu a făcut 2-0 pentru CFR Cluj, după o pasă în fața porții a lui Păun și a stabilit scorul final al partidei.

Echipa de start: Otto – Manea (86’ Susic), Burcă, Graovac, Camora (c) – Boateng, Bordeianu (86’ Cestor), Deac – Sacko (61’ Păun), Costache (61’ Chipciu), Alibec (67’’ Debeljuh) / Antrenor: Dan Petrescu

Rezerve: Bălgrădean – Ștefan, Bouhenna, Petrila

Pentru echipa noastră urmează meciul de acasă cu FC Arges de duminică, 19 decembrie, ora 16:00.

Bilete pentru meciul cu FC Argeș ➡️ https://www.bilete.ro/cfr-cluj-fc-arges-casa-liga-1/

Hai CFR! 🚂