6-0 | Spectacol 100% in Gruia!

16-apr.-2016 19:48

CFR Cluj 6 – 0 FC Botosani

În această seară, echipa noastră a jucat primul din seria celor patru meciuri consecutive acasă în compania celor de la FC Botoșani. Formația condusă de Leo Grozavu a început partida ceva mai dur, încă din primele minute ale jocului Adiță Păun fiind accidentat destul de serios, în locul său intrând Nouvier. Francezul a fost cel care, câteva minute mai târziu a obținut o lovitură de pedeapsă, transformată de Cristi Bud. Era 1-0 din minutul 15 al partidei. Tot băieții noștri au dominat jocul în continuare, ținând echipa oaspete mai mult în propria lor jumătate. În minutul 26, tot Cristi Bud face dubla și majorează diferența pe tabelă. Ultimele minute ale primei reprize au fost, însă, cu adevărat nebune, Juan Ruiz reușind și el dubla prin două goluri extraordinare, înscrise în 45+2, respectiv 45+3.

Cea de-a doua repriză a început cum nu se poate mai bine, Nouvier marcând și el după un contra-atac excelent, din pasa lui Juan Carlos Ruiz. Era minutul 53 și 5 la 0 pentru băieții noștri! În min. 61, Mario Camora a trecut pe lângă golul cu numărul șase, însă șutul său a intrat în plasa laterală a porții lui Iliev. Cristian Lopez, la câteva minute de la intrarea în teren a marcat și el din pasa lui Jakolis – incredibil, min. 68, 6-0! Acesta a fost și scorul final al partidei din această seară.

Un meci excelent al băieților noștri, împotriva unui adversar deloc ușor, încheiat însă cu un neverosimil 6-0. Primul meci din seria celor 4 a trecut, iar acum ne pregătim pentru Cupa României! Joi seara ne dorim să umpleți stadionul, să mergem împreună în finală!!!

Hai CFR!!!

 

CFR Cluj:

Marc – Camora, Muresan, Larie, Tiago – Nascimento, Juan Carlos (Negrut ’75), Petrucci – Paun (Nouvier ‘8), Jakolis, Bud (Lopez ’63)

Rezerve: Minca, Tinc, Coelho, Negrut, Nouvier, Cristian Lopez, Bruno

FC Botosani:

Iliev – Musat, Plamada, Ngadeu, Tomozei (Dimitrov ’64) – Bordeianu, Cucu, Casado (Casado ’46) – Cabrera, Ivanovici (Carralero ’70), Roman

Rezerve: Plesca, Bujor, Ichim, Patache, Carralero, Matulevicius, Dimitrov