5 GOLURI PENTRU 3 PUNCTE IMPORTANTE

27-feb.-2023 23:22

CFR Cluj a câștigat, scor 2-5, cu Petrolul Ploiești, într-un meci din etapa 27 a Superligii!

Prima ocazie a meciului a venit în minutul 8, când Boateng a centrat pentru Krasniqi, însă atacantul nostru a fost blocat de defensiva adversarilor. După 3 minute, Krasniqi a șutat puternic, portarul a respins mingea în fața lui Deac, care a marcat pentru 0-1. În minutul 40, Irobiso a preluat o minge înaltă și a continuat spre poartă, însă Burcă a intervenit excelent în fața atacantului petrolist.

A doua repriză a început cu un puternic pressing asupra adversarilor noștri. În minutul 49, Deac a centrat din corner, iar Bîrligea a înscris pentru 0-2. Tot Deac a centrat, în minutul 66, în careu iar Janga a înscris cu capul. După 7 minute, Braun a centrat din flancul drept în careu pentru Maglica, care a înscris cel de al 4-lea gol pentru echipa noastră. Gazdele au înscris în minutul 77, Mario Bratu a șutat la colțul lung din interiorul careului. În minutul 81, Petrila i-a pasat lui Boateng la marginea careului, acesta a șutat puternic pe jos și a înscris. Două minute mai târziu, Purtic a șutat puternic din afara careului, Scuffet nu a reușit să respingă, astfel scorul a devenit 2-5.

Pentru echipa noastră urmează meciul cu UTA Arad de joi, 2 martie, ora 17:00. Doamnele și domnișoarele au intrarea gratuită la acest meci în Tribuna 2, Tribuna 1 și Peluză.

Echipa de start: Scuffet, Camora ( C ), Burcă, Kollinger, Braun, Krasniqi (70’ Yeboah), Muhar (81’ Hoban), Boateng (81’ Cvek), Deac (70’ Maglica), Bîrligea (57’ Petrila), Janga

Rezerve: Sava, Bălan, Bordeianu, Cvek, Hoban, Maglica, Petrila, Țîru, Yeboah

Antrenor: Dan Petrescu