4 victorii in ultimele 5 partide | „CFR joaca cel mai frumos fotbal”

15-oct.-2016 14:21

CFR Cluj 1 – 0 CSM Poli Iasi

În această seară echipa noastră a jucat în această seară probabil unul dintre cele mai bune jocuri din acest sezon, în compania formației CSM Poli Iași, contând pentru etapa a 12-a a Ligii 1 Orange. Pasele au curs excelent, prima repriză a însemnat o dominare evidentă a echipei noastre, terenul înclinându-se înspre poarta lui Grahovac. Primele ocazii importante au fost în contul echipei noastre, oaspeții nefiind decât în câteva ocazii periculoși, însă Marc a prins o zi absolut excelentă, având o serie de reflexe care ne-au menținut în joc.

În minutul 58, Filipe Nascimento și-a făcut abonament la lista marcatorilor în Liga 1 și a reușit o lovitură liberă spectaculoasă în colțul lung al porții ieșenilor. Grahovac a fost fără replică, iar scorul a fost 1-0. Accidentarea căpitanului Ionuț Larie a marcat finalul partidei, după ce Cristea l-a călcat pe picior. Sperăm să își revină cât mai repede, avem mare nevoie de experiența sa în centrul apărării. Vă vom ține la curent cu starea lui Ionuț în zilele următoare. Acesta a fost scorul final, 1-0.

O partidă extrem de importantă în contul nostru, alte trei puncte care se adaugă la clasament, după acest meci trecând pe poziție de Play-Off, chiar dacă pe finalul etapei sunt șanse să trecem înapoi sub linie. Ce este important e că suntem acolo, suntem pe o poziție extrem de bună care ne menține în joc pe acest final de tur al sezonului regulat. Avem o nouă partidă grea în față și trebuie să privim cu încredere că putem obține ceea ce ne-am propus și ceea ce mulți credeau că este imposibil.

Hai CFR!

CFR Cluj:

Minca – Peteleu, Horj, Larie (Muresan ’75), Tiago Lopes – Nascimento, Rus – Nouvier, Juan Ruiz (Omrani ’60), Sorsa – Bud (Gomelt ’84)

Rezerve: Vatca, Muresan, Ene, Chirita, Paun, Gomelt, Omrani

CSM Poli Iasi:

Grahovac – Tiganasu, Frasinescu, Mihalache, Voicu – Cretu, Mitic – Bole (Piccioni ’76), Stefanescu (Boiciuc ’53), Ciucur (Gheorghe ’65) – Cristea

Rezerve: Caparco, Chelaru, Gheorghe, Piccioni, Bosoi, Boiciuc, Badic