CS U 0 – 1 CFR | 3 meciuri, 7 puncte

27-feb.-2016 15:56

Un meci echilibrat în prima repriză de astăzi, la Craiova, pe stadionul Extensiv, unde echipa noastră a disputat ultimul meci din sezonul regulat în compania celor de la CS U Craiova. În minutul 22 am avut o ocazie importantă de deschidere a scorului, șutul lui Nouvier trecând pe lângă poartă. La pauză scorul a fost 0-0.

În a doua repriză, cei de la Craiova au reușit să țină mai bine de balon, însă nu au fructificat șansele de a deschide scorul. În minutul 74, Cristi Bud a intrat în locul lui Davide Petrucci, iar 6 minute mai târziu reușea să schimbe tabela, marcând după un șut nereușit al lui Vitor Bruno, și el intrat în minutul 60. Schimbările inspirate efectuate în a doua repriză și jocul mai închegat al băieților, a făcut ca scorul final să fie 0-1.

În final de sezon regulat s-a văzut profesionalismul și dedicația băieților, care, după trei meciuri, au reușit să obțină 7 puncte. Trei rezultate care ne poziționează bine în acest final, însă rămâne gândul, inevitabil, că putea fi mai bine de atât, în ciuda contextul, care nu a permis acest lucru. Nu e nimic, pornim la fel de motivați în Play Out și, cu siguranță, băieții vor demonstra că profesionalismul și jocul din teren va conta întotdeauna în fotbal.

Echipa de start: Marc – Camora, Goian, Larie, Dani – Gomelt, Petrucci (Bud ’74), Nascimento (Juan Ruiz ’60) – Jakolis (Bruno ’60), Nouvier, Cristian

CS U Craiova: Straton – Vatajelu, Acka (Kay ’46), Iliev (Izvoranu ’21), Dumitras – Bancu, Mateiu (Baluta ’33), Nascimento, Ivan – Mazarache, Rocha