3 PUNCTE LA MIOVENI, PRIVIM SPRE BERNA!

06-aug.-2021 23:56

CFR Cluj a învins, scor 1-0 (0-0), CS Mioveni, într-un meci contând pentru etapa a 4-a a Ligii 1.

Prima repriză a partidei de la Mioveni a început bine pentru băieții noștri, care și-au creat numeroase ocazii de a marca. Susic a ajuns bine la un balon în interiorul careului, a tras la poartă, dar balonul a fost deviat în afara terenului. După câteva minute, Ciobotariu a reluat cu capul pe lângă poarta lui Ducan. Costache și Petrila au fost și ei periculoși, spre finalul primei reprize.

Imediat după startul reprizei secunde, echipa noastră a dat lovitura prin Claudiu Petrila. Tânărul jucător al echipei noastre a fost lansat perfect de Tahiri și a finalizat cu un șut perfect la colțul lung.

Scor final 0-1, iar CFR are maximum de puncte după patru etape scurse din noul sezon al Ligii 1. Marți seară, de la ora 21:30, băieții noștri vor lupta pentru calificarea în Play-off-ul UEFA Champions League la Berna, împotriva celor de la Young Boys.

Felicitări, băieți! Suntem mândri de voi!

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic cpt. (Manea 46′), Ciobotariu, Graovac, Latovlevici – Tahiri, Fofana (Hoban 73′), Chipciu – Petrila (Gîdea 58′), Debeljuh (Omrani 46′), Costache (Deac 46′) / Antrenor: Marius Șumudică

Rezerve: Otto – Bouhenna, Camora, Itu