3 DIN 3 IN PLAY-OFF! CFR CLUJ – ASTRA 1-0

31-mart.-2019 01:14

CFR Cluj a obținut a 3-a victorie la rând în play-off-ul Ligii 1 împotriva Astrei Giurgiu, chiar la primul meci de la revenirea lui Dan Petrescu pe banca echipei noastre.

Prima repriză a fost una extrem de echilibrată. Ambele echipe și-au disputat balonul la mijlocul terenului, fără a-și crea ocazii mari de poartă. “Feroviarii” au început mult mai bine repriza a doua și au preluat controlul jocului. Intrat în startul actului secund, Thierry Moutinho a ratat cea mai mare ocazie a partidei în minutul 56 cu un șut din apropierea porții. După numai câteva minute, echipa noastră a reușit deschiderea scorului prin Bordeianu, cel care a înscris primul său gol în tricoul “alb-vișiniu”, cu un șut în forță de la aproximativ 20 de metri. Partida s-a încheiat cu 1-0, iar CFR Cluj a bifat cel de-al treilea succes în play-off-ul Ligii 1, din tot atâtea meciuri disputate.

Urmează manșa tur a semifinalei Cupei României, tot împotriva celor de la Astra Giurgiu, miercuri, de la ora 20.00, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”. Abonații echipei noastre vor avea acces gratuit la această partidă, pe baza cardului de abonat. Biletele online se vor pune în vânzare începând de duminică, iar la casele de bilete de la Stadion începând de marți.

Felicitări, băieți!

Vă mulțumim că ați fost alături de noi și de această dată!

Împreună suntem mai puternici!

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora (cpt.) – Deac, Bordeianu, Djokovic – Ioniță (46’ Moutinho), Omrani (89’ Bud), Păun (85’ Costache)

Rezerve: Jesus – Mureșan, Peteleu, Hoban

Hai CFR!