REMIZĂ ÎN DERBY-UL CU FCSB

09-apr.-2023 23:34

CFR Cluj a remizat, scor 1-1, contra FCSB, într-un meci din a 3-a etapă a play-off-ului Superligii!

Prima repriză a fost presărată de ocazii. Prima oportunitate de gol a venit în minutul 11, Muhar a șutat puternic din aer de la distanță, însă nu a nimerit spațiul porții. Tot Muhar, cinci minute mai târziu, a șutat din afara careului, puțin peste poarta oaspeților. În minutul 18, Bîrligea a șutat puternic de la distanță, dar Târnovanu a respins în corner. Un minut mai târziu, Cvek a centrat în careu pentru Burcă, care a trimis cu capul pe poartă, Târnovanu a respins mingea în fața sa și Bîrligea a înscris pentru 1-0. În minutul 32, Braun a centrat în careu iar Bîrligea i-a pasat în interiorul careului lui Krasniqi, care a trimis pe poartă, dar Târnovanu a blocat șutul. După două minute, Bîrligea a șutat puternic din afara careului, șutul a trecut cu puțin pe lângă bară. În minutele de prelungiri, Coman a centrat în fața porții pentru Miculescu, care a șutat pe poartă, însă Scuffet a intervenit foarte bine și a respins.

În minutul 51, Krasniqi i-a trimis lui Bîrligea în interiorul careului, care a centrat periculos în fața porții pentru Janga, însă Radunovici a intervenit. Patru minute mai târziu, Krasniqi a pătruns în careu și a șutat cu stângul, însă Târnovanu a reținut. În minutul 68, Coman a finalizat din lovitură liberă și a adus egalarea pentru oaspeți. În minutul 73, Omrani a șutat din centrarea lui Sorescu, dar Cvek a blocat șutul. În minutul 80, Coman a pătruns în careu și a centrat în fața porții pentru Cordea, însă Braun a intervenit foarte bine, iar partida s-a terminat la egalitate.

Echipa de start: Scuffet, Manea, Yuri, Burcă, Braun (85’ Peteleu), Cvek, Muhar (76’ Hoban), Deac (85’ Maglica), Janga (77’ Yeboah), Bîrligea (59’ Petrila), Krasniqi

Rezerve: Sava, Țîru, Hoban, Peteleu, Bordeianu, Fică, Petrila, Yeboah, Maglica

Antrenor: Dan Petrescu