16 CFRIȘTI LA ECHIPELE NAȚIONALE!

03-sept.-2023 14:11

Suntem mândri să vă anunțăm că nu mai puțin de 16 CFRiști vor face parte din loturile echipelor naționale și ne vor reprezenta clubul cu mândrie!

La Echipa Națională a României, Mario Camora, Cristi Manea și Daniel Bîrligea au fost convocați de Edward Iordănescu pentru meciurile cu Israel și Kosovo din grupa de calificare pentru Campionatul European 2024. Pentru Bîrligea e prima convocare la prima reprezentativă, după un sezon excelent reușit la CFR Cluj.

La Echipa Națională de Tineret a României, pentru meciul cu Albania, vom fi reprezentați de Răzvan Sava și Robert Filip, ambii aflându-se în fața primelor convocări pentru reprezentativa U21 a Românei.

De o convocare în premieră se bucură și Tudor Lucaci! Tânărul nostru jucător a fost convocat de selecționerul Costin Curelea la Echipa Națională a României U20 pentru meciurile de pregătire împotriva Cehiei și Portugaliei din U20 Elite League.

La Echipa Națională a Albaniei, fundașul nostru, Arlind Ajeti, a fost convocat la pentru meciurile cu Cehia și Polonia din grupa de calificare pentru Campionatul European 2024!

Jucătorul nostru, Rangelo Janga, a fost convocat la Echipa Națională a statului Curacao pentru meciurile cu Trinidad și Tobago și Martinica!

La naționala statului Kosovo, Ermal Krasniqi a fost convocat pentru meciurile cu Elveția și România din grupa de calificare pentru EURO 2024.

De asemenea, pe adresa clubului nostru a sosit și convocarea lui Durel Avounou la naționala Republicii Congo pentru meciul cu Gambia din faza eliminatorie a Cupei Africii pe Națiuni.

De convocări la loturile naționale s-au bucurat și fotbaliștii Academiei CFR! Paul Ciupei a fost convocat la Naționala României U18 pentru meciurile amicale pe care reprezentativa țării noastre le va disputa împotriva selecționatei similare a Moldovei!

La Naționala U15, Oroșfai Fabio, Ploscar Robert, Lang Erik și Rus Cristian au fost convocați pentru un stagiu de pregătire și selecție la Cluj-Napoca, programat la începutul lunii septembrie! Mai mult, în data de 6 septembrie, Naționala U15 va disputa și un meci amical cu CFR Cluj U16!

De asemenea, tânărul nostru portar, Adrian Frânculescu, care evoluează, în acest sezon, sub formă de împrumut în liga secundă la CSA Steaua, a fost convocat la Echipa Națională a României U19 pentru cele două meciuri amicale cu Israel.

Vă dorim multă baftă tuturor! Suntem mândri de voi!