JURNALIȘTII ACREDITAȚI LA MECIUL CFR CLUJ – BORAC BANJA LUKA

02-iul.-2021 17:46

Publicăm lista jurnaliștilor acreditați la masa presei și a fotografilor care vor avea acces la meciul CFR Cluj – FK Borac Banja Luka, din data de 6 iulie 2021, ora 20:00.

Reamintim, că orice alt jurnalist care nu se regăsește pe această listă nu va avea acces la meciul CFR Cluj – FK Borac Banja Luka, din turul I preliminar al UEFA Champions League. De asemenea, vom reveni în curând cu detalii despre activitățile oficiale premergătoare meciului.

ATENȚIE! Toți reprezentanții presei acreditați pentru acest meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta stadionului, dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare) sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore), în format fizic, listate. De asemenea, la meci vor avea acces jurnaliștii care dovedesc că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Masa presei

 1. Ilie Dobre – Radio Național FM
 2. Boros Miklós – Radio România Cluj (lb. maghiară)
 3. Moldován Árpád Zsolt – Radio România Cluj (lb. maghiară)
 4. Cătălin Berindean – Radio România Cluj (lb. română)
 5. Paul Olar – TVR Cluj
 6. Dorin Turc – TVR Cluj
 7. Răzvan Dan – PRO TV
 8. Andreas Martin Nyeste – PRO TV
 9. Somogyi Botond – Erdélyi Napló
 10. Ionuț Grindean – Ziua de Cluj
 11. Alexandru Nandra – sbsport.ro
 12. George Păcurar – Genius Sports
 13. Sergiu Olar – clujlive.ro
 14. Mircea Sime – Antena 1 Sport
 15. Dan Henegar – Ziarul Unirea
 16. Adrian Schindarli – Radio România Actualități
 17. Radu Anghel Barna – Radio România Actualități
 18. Szilvia Cseh – Kanal D
 19. Andrei Giorgiu – Kanal D
 20. Cristian Coste – Fanatik
 21. Victor Iușan – Statscore
 22. Alexandru Sitaru – Stats Perform Media Group
 23. Daniel Kerekes – Sportul Clujean
 24. Ionuț Adrian-Lazar – oraexactainfotbal.ro
 25. Olah-Câmpean Tibor – Inforama
 26. Carmen-Ștefania Bizău – Look Sport
 27. Adrian Rus – cjsport.ro
 28. Andrei Leczfalvi – opiniasportiva.com
 29. Tibor Demeter – Monitorul de Cluj
 30. Stefan Pupovac – Meridian Sport BH
 31. Andrej Knežević – ATV Banjaluka
 32. Vladimir Goronjić – ATV Banjaluka

Fotografi

 1. Nicu Cherciu – CFR 1907 Cluj
 2. Dan Tăuțan – Mediafax
 3. Gábor István-Gábor – Tribuna CFR
 4. Andreea Peter – freelancer
 5. Dan Bodea – Transilvania Reporter
 6. Manasés Sándor – Inquam Photos
 7. Anca Tepei – BH Media
 8. Iosif Nagy – newssport.ro
 9. Flaviu Buboi – Sport Pictures
 10. Riti József Attila – freelancer
 11. Lucian Danciu – Ziarul Unirea
 12. Mihai-Antonio Vasile – Picstaff
 13. Tunyogi György – Peluza Vișinie

Toți reprezentanții mass-media acreditați la acest meci (jurnaliști și fotoreporteri) trebuie să completeze și să semneze o declarație pe proprie răspundere și să o trimită pe adresa de e-mail acreditaremedia@cfr1907.ro până marți, 6 iulie 2021, ora 18:00.

Toti reprezentanții mass-media vor purta mască de protecție din momentul intrării în Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” și până în momentul în care vor părăsi incinta arenei.

Accesul presei se va face exclusiv pe la poarta de la Tribuna 2, unde fiecare reprezentant media va trece prin triajul epidemiologic.

Pentru a păstra un mediu sigur pentru reprezentanții presei, sala de pregătire media va rămâne închisă în această perioadă.

Din momentul intrării în stadion, jurnaliștii vor merge la masa presei urmând traseul desemnat de către club special pentru ei. Staționatul în zona de acces sau deplasarea în interiorul stadionului sunt interzise.

Fotografii își vor ridica vestele pentru meci din parcarea de la Tribuna 2 și vor merge direct în zona din spatele porților prin zona de exterior a stadionului (zona ambulanțelor). La începutul meciului, jucătorii nu vor face poza de grup, iar fotografii sunt obligați să stea în spatele porților, în zona delimitată special pentru ei de către club pe tot parcursul meciului, păstrând distanța de cel puțin 3 metri unul față de celălalt. La finalul meciului, fotografii își vor lăsa vestele în același loc de unde le-au ridicat.

Conferința de presă de la finalul partidei va fi organizată cu un număr limitat de jurnaliști, pentru a păstra distanța fizică regulamentară de cel puțin 1,5 metri. De asemenea, jurnaliștii care nu vor participa la conferința de presă vor putea să trimită ofițerului de presă al clubului întrebările dorite timp de 10 minute după fluierul de final al meciului.

Nedeținătorii de drepturi TV nu au acces cu camere de filmat în interiorul stadionului, cu excepția conferinței de presă de la finalul meciului. Ei au amenajată o zonă specială în parcarea de la Tribuna 2 pentru depozitarea aparaturii până la finalul partidei.

Vă mulțumim pentru înțelegere!