11 minute nebune, cu 4 goluri pentru CFR

27-mai-2016 00:11

CFR Cluj 4 – 0 CS U Craiova

Meciul din seara aceasta a avut o însemnătate specială pentru întreaga suflare ceferistă: ultimul din acest sezon de Liga 1 de acasă, dar unul dintre cele mai frumoase meciuri ale băieților noștri. Nu doar din pricina rezultatului, ci și din cauză că împreună cu suporterii noștri am sărbătorit aducerea Cupei României în Gruia. Cel de-al nouălea trofeu al clubului a fost prezentat de către jucători la finalul unei partide câștigate fără drept de apel.

Prima repriză a fost echilibrată, cu multe întreruperi și destul de multe cartonașe galbene. Pentru craioveni era un meci extrem de important, luptau pentru primul loc în Play-Out, implicit loc de Europa League, însă pentru noi a avut o însemnătate aparte, iar asta i-a purtat pe băieți înspre o a doua repriză mult mai bine calculată. A fost 0-0 la pauza meciului, însă cea de-a doua repriză a început cu un cartonaș roșu pentru oaspeții noștri, văzut de fundașul dreapta Achim, moment în care dezechilibrul numeric a început să conteze și să se vadă și pe tabelă. Au început cele 11 minute nebune, primul gol venind în minutul 52, când lovitura liberă executată de Camora a fost deviată în poarta lui Popescu. Au urmat apoi două ratări incredibile ale lui Bud și Nouvier, însă emoțiile avantajului minim au trecut, Antonio Jakolis a reușit apoi o dublă în minutele 58 și 61, al doilea gol printr-o scăriță superbă peste portarul advers, iar golul de 4-0 a fost reușit de Petrucci doar două minute mai târziu cu un șut excelent la colțul lung. Putea veni și golul 5, cu un sfert de oră înainte de finalul partidei, când Băluță a fost aproape de un autogol, mingea trecând însă pe lângă poartă. Acesta a fost scorul final, 4-0, și putem să ne bucurăm din nou, a fost încă o repriză absolut excelentă făcută de echipa noastră în această seară!

O partidă superbă în această seară în Gruia, 4 goluri pentru voi, 4 goluri pentru ultimul meci din această stagiune pe teren propriu, 4 goluri încununate cu sărbătorirea aducerii Cupei României la Cluj pentru a patra oară. Să nu uităm să-l felicităm pe Ionuț Larie, care a primit la începutul partidei Trofeul Suporterilor! Noi dedicăm Trofeul Suporterilor întregii echipe, care a reușit o performanță excelentă în acest sezon dificil – Cupa României. Mai avem o etapă de jucat în această săptămână, așa că spunem iar: Hai CFR!!!

CFR Cluj:

Marc – Camora, Larie, Muresan, Tiago – Gomelt (Lopez ’52), Ruiz (Nascimento ’76), Petrucci – Nouvier, Jakolis , Bud (Beleck ’71)

Rezerve: Vatca, Goian, Coelho, Nascimento, Bruno, Cristian, Beleck

CS U Craiova:

Popescu – Achim, Iliev, Popov, Vatajelu – Madson (Mateiu ‘7), Zlatinski, Rocha (Petre ’80) – Baluta, Bancu, Herghelegiu (Mazarache ’57)

Rezerve: Straton, Mateiu, Petre, Mazarache, Manea, Iuga, Surugiu