CFR CLUJ – ASTRA GIURGIU 1-3

03-apr.-2019 21:56

➡CFR Cluj a suferit primul eșec după 6 victorii consecutive, în manșa tur a semifinalelor Cupei României, în fața celor de la Astra Giurgiu, scor 1-3.

Astra Giurgiu a deschis scorul prin Valentin Gheorghe, cel care a punctat la capătul unei acțiuni personale. Echipa noastră a egalat prin Cristian Bud, cel care a fost pentru prima dată titular după revenirea în Gruia. CFR a ratat o mare ocazie imediat după golul lui Bud. Atacantul nostru a primit o pasă pe culoar, fundașii giurgiuveni au respins, iar mingea a ajuns la Moutinho, cel care a trimis puțin pe lângă poartă. În minutul 35, Astra a revenit în avantaj. Begue a dus scorul la 2-1 pentru giurgiuveni. Imediat după startul părții secunde, oaspeții au mai punctat o dată prin Butean. Moutinho a avut șansa să reducă din diferență, însă șutul său la firul ierbii a lovit bara.

🔜 Ne așteaptă returul de la Giurgiu peste trei săptămâni, iar noi vom lupta până la ultima picătură de energie pentru calificarea în finală!

Vă mulțumim tututor celor care ați fost alături de noi în această seară! 🇶🇦🏟

CFR Cluj ➡Fernandez – Peteleu, Lang, Mureșan, Camora – Hoban, Males (Omrani 61’) – Ioniță (Deac 60’), Moutinho (Păun 79’), Costache – Bud

Rezerve ➡ A. Rus – Manea, Horj, Itu

Hai CFR! 🚂