VICTORIE LA DEBUTUL ÎN NOUL SEZON EUROPEAN! CFR CLUJ – BORAC BANJA LUKA 3-1

06-iul.-2021 22:50

CFR Cluj s-a impus, scor 3-1, în meciul cu FK Borac Banja Luka, partidă contând pentru manșa tur a primului tur preliminar UEFA Champions League.

Partida cu campioana Bosniei și Herțegovinei a debutat cum nu se poate mai bine pentru băieții noștri! Cu toate că Ciprian Deac a nimerit bara din penalty-ul obținut de Billel Omrani, atacantul francez a fost ager, reluând în plasă mingea revenită din bară (11’), deschizând scorul în Gruia! N-a fost însă motiv de supărare pentru decarul nostru, care s-a revanșat după o fază creionată de același Omrani! Pasă în centrul careului, iar Deac a reluat sigur, fără emoții pentru 2-0 (28’)!

Cu toate că prima repriză se anunțase a fi una perfectă pentru echipa noastră, bosniecii au avut o tresărire de orgoliu prin golul reușit cu capul de Panagiotis Moraitis (45+1). Fără a se lăsa demoralizați de golul primit chiar înainte de pauză, băieții noștri au revenit pe teren la fel de hotărâți, iar Runar Mar Sigurjonsson a restabilit diferența de două goluri cu un șut năprasnic din unghi (60’)!

Fără emoții în privința deznodământului partidei, echipa noastră a controlat autoritar și a doua parte a jocului, bifând o victorie meritată, care ne oferă prima șansă pentru returul din Banja Luka. Până atunci însă, CFR Cluj se deplasează la București, unde va da piept cu Universitatea Craiova, pe Arena Națională, pentru Supercupa României!

Bravo, băieți, hai CFR!

CFR 1907 Cluj (4-2-3-1)
G. Arlauskis – M. Camora (cpt.), M. Cestor, R. Bouhenna, M. Susic (C. Manea 79) – J. Rodriguez, R. Sigurjonsson – A. Păun (C. Petrila 67), C. Deac, V. Costache (A. Chipciu 61) – B. Omrani (G. Debeljuh 67) / Antrenor: Marius Șumudică
Rezerve: C. Figueiredo, O. Hindrich, C. Manea, D. Graovac, A. Chipciu, D. Ciobotariu, I. Latovlevici, A. Tahiri, G. Debeljuh, C. Petrila, O. Hoban, C. Itu