Supercupa Romaniei | Astra Giurgiu 1 – 0 CFR Cluj

16-iul.-2016 23:02

Astra Giurgiu 1 – 0 CFR Cluj

În această seară, cea de-a doua Supercupă a României disputată la Cluj s-a jucat pe o ploaie torențială pe stadionul Cluj Arena. După o primă repriză cu un joc fragmentat, băieții noștri au acumulat cinci cartonașe galbene, la finalul acesteia scorul fiind tot 0-0. Ocaziile mai importante au aparținut giurgiuvenilor în prima repriză, Bud și Păun având și ei câteva faze importante de a încerca deschiderea scorului.

Repriza a doua a început cu o ploaie mai puternică, jocul devenind și mai fragmentat, însă am intrat mai hotărâți în teren și ocaziile de poartă nu au întârziat să apară, Bud trecând de două ori în startul reprizei pe lângă deschiderea scorului. Jocul a devenit extrem de greu pentru jucători, fiecare minge oprindu-se în apa de pe gazon, lucru care a fost decisiv în minutul 86, când o minge pasată de Larie către Marc s-a oprit în apă și după degajarea prin alunecare a lui Marc, De Amorim a trimis în poarta goală pentru 1-0 chiar în finalul partidei. În minutele de prelungire, Mureșan a trimis din 7 metri peste poartă, după o lovitură liberă a lui Juan Ruiz, aceasta fiind ultima ocazie de egalare.

Astra Giurgiu: Lung Jr. (Gavrilas ’46) – Vangjeli , Geraldo, Fabricio, Junior Morais (C) – Ioniţă, Lovin (Oros ’84), Boldrin – Boudjemaa (Florea ’61), Teixeira, De Amorim

Rezerve: Gavrilas, Florea, Moise, Oros, Mansaly, Stan, Balaure

Antrenor: Cristian Petre

CFR Cluj: Marc – Tiago Lopes, Larie, Muresan, Camora (C) – Jakolis (Nouvier ’88), Petrucci, Juan Carlos, Paun – Negrut (Cristian Lopez ’46), Bud (Guima ’70)

Rezerve: Minca – Horj, Guima, Cristian Lopez, Tinc, Veres, Nouvier

Antrenor: Vasile Miriuta