Suntem in Sferturile Cupei Ligii Adeplast | CFR Cluj 0 – 0 CS U Craiova (3-2 d.p.)

11-aug.-2016 20:28

CFR Cluj 0 – 0 CS U Craiova (3-2 d.p.)

Pe o vreme de sfârșit de octombrie la Cluj, în această seară, echipa noastră a început și în Cupa Ligii Adeplast, în faza optimilor. Pe o ploaie rece, jocul a început cu puține ocazii la cele două porți în prima repriză, mai mult pe un joc de posesie, cu dese întreruperi de ritm și de joc. Prima repriză putea avea un alt deznodământ, însă Petrucci a irosit o lovitură de la 11 metri obținută în ultimele minute de joc, după un fault dur în careu asupra lui Cristi Bud.

Cea de-a doua repriză a continuat în același stil, cu jucătorii noștri alternând posesia cu oaspeții noștri din această seară. La finalul celor 90 de minute, scorul a rămas așa cum a început, 0-0, trecând în reprizele de prelungiri. O partidă extrem de obositoare pentru ambele echipe, prelungirile fiind presărate de întreruperi dese ale jocului. În minutul 98, același Petrucci a fost aproape de a recompensa ratarea penalty-ului, însă mingea a trecut puțin pe lângă poarta lui Calancea. Scorul la finalul celor doua reprize de prelungire a ramas tot 0-0.

S-a trecut la executarea loviturilor de departajare, unde pentru oaspeți au marcat Zlatinski și Rocha, Bancu, Ivan și Vătăjelu ratându-și execuțiile, iar pentru noi au înscris Cristian Lopez, Petrucci și Nascimento, pentru lovitura decisivă. 3-2 după loviturile de departajare și mergem mai departe în Sferturile Cupei Ligii Adeplast.

CFR Cluj:

Minca – Camora, Horj, Larie, Peteleu – Nouvier, Nascimento, Petrucci, Jakolis – Negrut, Bud

Rezerve: Marc, Ene, Lopes, Veres, Neagu, Hodgyai, Cristian Lopez

CS U Craiova:

Calancea – Vatajelu, Acka, De Graca, Popov – Mateiu, Zlatinski – Mazarache, Vagenin, Baluta – Nuno Rocha

Rezerve: Popescu, Bancu, Dumitras, Ivan, Surugiu, Rambe, Madson