START PERFECT ÎN 2020! CFR CLUJ – FCSB 1-0

03-feb.-2020 00:30

Campioana noastră a început perfect anul 2020 cu o victorie împotriva celor de la FCSB, după reușita fantastică a lui Paulo Vinicius din minutul 79. 

Echipa noastră a controlat prima repriză, iar Costache a ratat prima mare ocazie a jocului. În minutul 21, Burcă a centrat perfect, însă lovitura de cap a lui Costache a trecut pe poartă. Djokovic a încercat o execuție fantastică și a fost aproape de gol, însă șutul său a mers pe lângă buturile porții lui Bălgrădean. Bordeianu a încercat și el să puncteze pe tabelă, însă goalkeeperul oaspeților a respins în corner șutul mijlocașului CFR-ist. În minutul 77, Deac a încercat să pătrundă în careu, însă Planic l-a faultat la marginea suprafeței de pedeapsă și a fost eliminat. La faza imediat următoare, Vinicius a deschis scorul pentru Campioana Noastră cu un șut perfect din afara suprafeței de pedeapsă și a stabilit scorul final al partidei, 1-0!

Băieții au făcut un meci mare și au reușit o victorie frumoasă în primul meci oficial din 2020!

Vă mulțumim tuturor pentru susținere! Ați fost fantastici!


Echipa de start: Arlauskis – Burcă, Vinicius, Boli, Camora – Itu (Hoban 60′), Djokovic, Bordeianu – Deac, Omrani (Rondon 72′), Costache (Petrila 84′)

Rezerve: Sandomierski – Cestor, Păun, Țucudean

Hai CFR!