Remiza alba in final de tur de Play-Off | CFR Cluj 0 – 0 FC Viitorul

11-apr.-2017 11:32

CFR Cluj 0 – 0 FC Viitorul Constanta

O partidă fără gol în Gruia în această seară, 0-0 în compania echipei antrenate de Gheorghe Hagi. Evoluțiile din ultimele partide ale ambelor echipe anunțau un joc echilibrat la Cluj. S-a simțit oboseala din cauza programului mai încărcat și egalul a ajutat, din păcate, alte echipe să recupereze puncte, respectiv să treacă pe locuri de podium. În ambele reprize au fost ocazii relativ puține de poartă, cele mai mari ocazii pot fi trecute în rândul echipei noastre, amintim aici ocazia mare a lui Cipri Deac, care a luat la țintă bara porții lui Râmniceanu.

Un joc după care nu se pot spune multe lucruri, decât că lupta se întețește acolo sus în clasament, lupta devenind în acest moment și mai interesantă după ultimele rezultate din această etapă. Pe noi ne așteaptă un retur de Play-Off cu trei partide acasă, toate trei extrem de grele și două deplasări, după care trebuie să sperăm că ne vom îndeplini obiectivul, acela de a ne clasa cât mai sus, ne dorim loc pe podium, pentru a încununa un sezon reușit, în pofida contextului acestui ultim an.

Hai CFR!!! Lupta continuă!

CFR Cluj:

Minca – Peteleu, Larie, Horj, Camora – Deac, Gomelt – Sorsa (Antal ’75), Paun (Bud ’56), Nouvier (Rus ’66) – Omrani

Rezerve: Marc, Muresan, Rus, Antal, Juan Carlos, Antal, Bud

Antrenor: Vasile Miriuta

FC Viitorul:

Rimniceanu – Benzar, Tiru, Boli, Ganea – Rosu (Radoi ’59), Nedelcu, Vina – Purece (Dumitrescu ’73), Chitu, Coman (Morar ’65)

Rezerve: Buzbuchi, Dumitrescu, Hodorogea, Iancu, Morar, Radoi, Tucudean

Antrenor: Gheorghe Hagi