Primul meci, prima victorie: CFR Cluj 3 – 2 Tom Tomsk

24-ian.-2016 18:22

Scor final CFR Cluj 3 – 2 Tom Tomsk, în primul meci de pregătire al acestui cantonament, după un meci excelent, cu multe ocazii de gol și mult spectacol. Cel mai important lucru acum este că băieții sunt pe un drum bun, iar jocul promite, cu toate acestea multe concluzii nu putem trage după un singur meci de pregătire.

Echipa noastră, așadar, a făcut o primă repriză bună, creându-și mai multe ocazii de a marca pe parcursul celor prime 45 de minute. În minutul 17, Păun a luat la țintă bara, urmând ca mai apoi Vitor Bruno să rateze un penalty, după un fault comis asupra lui Negruț în interiorul careului. Beleck a ratat și el o ocazie mare, după o centrare în 6 metri a lui Negruț. Pe final de repriză, Păun reușește să deschidă scorul ca urmare a unei noi lovituri de pedeapsă acordată pentru echipa noastră.

Echipa de start:

Minca – T. Lopes, Tinc, L. Goian, Vitor Bruno – Nascimento, J. Ruiz – Paun, Negrut, Nouvier – Beleck

Echipa din a doua repriza:

Vatca – Camora, Larie, Muresan, Dani – Gomelt, Davide, Nascimento, Jakolis – Paun, Carter

În minutul 65. rușii au obținut egalarea, iar de aici meciul a devenit unul extrem de spectaculos: în min. 74 Vâtcă apără o lovitură de pedeapsă, iar două minute mai târziu, rușii reușesc, în cele din urmă, să intre în avantaj, 1-2. Adversarii noștri au ținut de acest avantaj fix alte două minute, deoarece în min. 78 Larie reușește egalarea, iar în minutul 90, Anthony Carter aduce victoria echipei noastre!

Văzând evoluția scorului, ne pare cu atât mai rău că acest meci nu a fost televizat. Revenim curând cu câteva poze de la meciul de astăzi.

Bravo, băieți!

Hai CFR!

(vezi poze în Galeria Foto)

(Mulțumim lui Raed Krishan pentru poze)