OF, CE PĂCAT! CFR CLUJ – YOUNG BOYS 1-1

04-aug.-2021 00:03

CFR Cluj a terminat la egalitate cu BSC Young Boys, scor 1-1 (1-0), în meciul contând pentru manșa tur a turului III preliminar UEFA Champions League.

Cu un public numeros în spate, în fața unei noi seri istorice, băieții noștri au început cum nu se poate mai bine partida cu Young Boys! Billel Omrani a deviat mingea centrată de Ciprian Deac, iar Cristian Manea a reluat, cu latul, în plasă (4′)! Era 1-0, iar CFR se avânta cu toate forțele spre poarta apărată de David von Ballmoos!

După o primă parte intensă a jocului, CFR a pus stăpânire pe joc, a închis spațiile, iar oaspeții nu au reușit să desfacă apărarea aliniată de Marius Șumudică. Ba mai mult, în urma a două fente frumoase, Adiță Păun putea majora avantajul, însă șutul său a trecut peste poartă (77′). De partea cealaltă, oaspeții au încercat în zadar să ajungă la poarta lui Arlauskis…

…asta până în prelungirile partidei! La poate singura ocazie cu adevărat mare a campioanei din Elveția, nou-intratul Vincent Sierro a profitat de o minge respinsă de Arlauskis și a împins balonul în plasă (90+3′), spulberând astfel seara de sărbătoare CFR-istă, într-un final de joc cu prelungiri parcă infinite. Nu-i nimic, calificarea se joacă la Berna!

Capul sus, băieți, hai CFR!

CFR 1907 Cluj (4-3-1-2)
G. Arlauskis – M. Camora (cpt.), M. Cestor, R. Bouhenna, C. Manea – R. Sigurjonsson (V. Costache 85), J. Rodriguez, M. Susic – C. Deac – B. Omrani (G. Debeljuh 62), D. Alibec (A. Păun 21) / Antrenor: Marius Șumudică
Rezerve: C. Bălgrădean, D. Ciobotariu, G. Fofana, D. Graovac, O. Hoban, C. Itu, I. Latovlevici, C. Petrila, A. Tahiri