JURNALIȘTII ACREDITAȚI LA MECIUL CFR CLUJ – LINCOLN RED IMPS

27-iul.-2021 13:20

Publicăm lista jurnaliștilor acreditați la masa presei și a fotografilor care vor avea acces la meciul CFR Cluj – Lincoln Red Imps FC, din data de 28 iulie 2021, ora 20:30.

Reamintim, că orice alt jurnalist care nu se regăsește pe această listă nu va avea acces la meciul CFR Cluj – Lincoln Red Imps FC, partidă contând pentru manșa retur a turului II preliminar UEFA Champions League 2021-22.

DE REȚINUT! Reprezentanții mass-media vor avea acces la această partidă DOAR pe baza cărții de identitate, însoțită de legimitația de presă valabilă pentru anul curent!

ATENȚIE! Toți reprezentanții presei acreditați pentru acest meci trebuie să aibă asupra lor, la intrarea în incinta stadionului, dovada vaccinării anti-COVID-19 (pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare) sau rezultatul negativ al unui test RT-PCR (nu mai vechi de 72 de ore) sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid (nu mai vechi de 24 de ore), ultimele două în format fizic, listate. De asemenea, la meci vor avea acces jurnaliștii care dovedesc că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Masa presei

 1. Ilie Dobre – Radio Național FM
 2. Markus Linke – Bundesliga Report
 3. Béres Arnold – Genius Sports
 4. Boros Miklós – Radio România Cluj (lb. maghiară)
 5. Moldován Árpád Zsolt – Radio România Cluj (lb. maghiară)
 6. Somogyi Botond – Erdélyi Napló
 7. Robert Șișcă – Radio România Actualități
 8. Andrei Leczfalvi – opiniasportiva.com
 9. Miruna Mihaela Pop – PRO TV
 10. Laurențiu Antohe – PRO TV
 11. Ionuț Grindean – Ziua de Cluj
 12. Daniel Kerekes – Sportul Clujean
 13. Mircea Sime – Antena 1 Sport
 14. Paul-Călin Răcătăianu – AISCP
 15. Victor-Emil Șerban – AISCP
 16. Simion Sebastian Tătaru – Inquam

Fotografi

 1. Dan Tăuțan – CFR 1907 Cluj
 2. Mircea Roșca – European Pressphoto Agency
 3. Mihaela-Ionela Bobar – Action Foto
 4. Gábor István-Gábor – Tribuna CFR
 5. Mihai-Antonio Vasile – Getty Images
 6. Dan Bodea – Transilvania Reporter
 7. Iosif Nagy – newssport.ro
 8. Riti József Attila – freelancer
 9. Andreea Peter – freelancer
 10. Flaviu Buboi – Sport Pictures
 11. Anca Tepei – BH Media
 12. Sorin-Dan Cârstea – Info Plus Banat
 13. Ovidiu Adrian Bujor – Fix Aici Media
 14. Gheorghe Marchiș – freelancer
 15. Manasés Sándor – Inquam
 16. Emanuel Turbuc – bistosh.com

Toți reprezentanții mass-media acreditați la acest meci (jurnaliști și fotoreporteri) trebuie să completeze și să semneze o declarație pe proprie răspundere și să o trimită pe adresa de e-mail acreditaremedia@cfr1907.ro până miercuri, 28 iulie 2021, ora 18:00.

Toti reprezentanții mass-media vor purta mască de protecție din momentul intrării în Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” și până în momentul în care vor părăsi incinta arenei.

Accesul presei se va face exclusiv pe la poarta de la Tribuna 2, unde fiecare reprezentant media va trece prin triajul epidemiologic. Pentru a păstra un mediu sigur pentru reprezentanții presei, sala de pregătire media va rămâne închisă în această perioadă. Din momentul intrării în stadion, jurnaliștii vor merge la masa presei, urmând traseul desemnat de către club special pentru ei. Staționatul în zona de acces sau deplasarea în interiorul stadionului sunt interzise.

Fotografii își vor ridica vestele pentru meci din parcarea de la Tribuna 2 și vor merge direct în zona din spatele porților prin zona de exterior a stadionului (zona ambulanțelor). La începutul meciului, jucătorii nu vor face poza de grup, iar fotografii sunt obligați să stea în spatele porților, în zona delimitată special pentru ei de către club pe tot parcursul meciului, păstrând distanța de cel puțin 3 metri unul față de celălalt. La finalul meciului, fotografii își vor lăsa vestele în același loc de unde le-au ridicat.

Conferința de presă de la finalul partidei va fi organizată cu un număr limitat de jurnaliști, pentru a păstra distanța fizică regulamentară de cel puțin 1,5 metri. Prioritate vor avea reprezentanții televiziunilor deținătoare de drepturi, urmând ca restul locurilor să fie ocupate în ordinea sosirii jurnaliștilor. Cu toate acestea, clubul se angajează să creeze un cadru propice și sigur, astfel încât niciun jurnalist să nu fie îngrădit în exercitarea meseriei sale. De asemenea, jurnaliștii care nu vor participa la conferința de presă vor putea să trimită ofițerului de presă al clubului întrebările dorite timp de 10 minute după fluierul de final al meciului.

Nedeținătorii de drepturi TV nu au acces cu camere de filmat în interiorul stadionului, cu excepția conferinței de presă de la finalul meciului. Ei au amenajată o zonă specială în parcarea de la Tribuna 2 pentru depozitarea aparaturii până la finalul partidei.

Vă mulțumim pentru înțelegere!