De la egal la egal in semifinala

02-mart.-2016 22:55

Echipa noastră a reușit să obțină un rezultat bun în prima manșă a semifinalei Cupei României Timișoreana, ne întoarcem la Cluj cu un 0-0 care ne ține în cărți pentru returul care se va juca peste mai bine de o lună. În cele 10 zile de la precedenta întâlnire dintre echipa noastră și ASA Târgu Mureș, nu s-au înregistrat mari schimbări la capitolul jocului. Și de această dată a fost un meci strâns, cu ocazii la ambele porți, câteva foarte clare. Mincă a reușit câteva intervenții excelente în această seară, iar jocul echipei a arătat că deși suntem singura echipă din semifinale care va juca în Play-Out, acest lucru nu se vede.

Jocul întrerupt în repetate rânduri a făcut ca meciul din această seară să nu fie unul neapărat atractiv, însă sperăm să putem îmbunătăți statistica și la capitolul spectacol de îndată ce obiectivul nostru va fi îndeplinit, iar din acest punct de vedere suntem pe drumul bun.

CFR Cluj:

Minca – Camora, Goian, Larie (Muresan ’78), Dani – Gomelt, Petrucci – Vitor Bruno, Nascimento (Ruiz ’64), Jakolis (Paun ’72) – Cristian Lopez

ASA Targu Mures:

Stancioiu – Matei, Constantin, Balaur, Pirvulescu – Jazvic (Bus ’54), Gorobsov, Muresan (Voiculet ’74), Dedov – Costa (Mutu ’63), Tucudean

Îi felicităm pe băieți pentru rezultatul din această seară și le mulțumim celor care ne-au susținut în tribunele stadionului din Târgu Mureș!

Hai CFR!!!