Suntem in finala Cupei Romaniei!

21-apr.-2016 22:16

CFR Cluj 2 – 0 ASA Targu Mures

În această seară, echipa noastră a jucat returul semifinalei Cupei României Tinișoreana, cel de-al doilea meci din seria celor patru meciuri consecutive acasă. Băieții noștri au început mai bine partida, au ținut mingea în jumătatea mureșenilor cu un joc de pase excelent, iar aproape în același minut ca în partida cu Botoșani, același Cristi Bud insistă la o minge respinsă de Stăncioiu în față și deschide scorul. Era 1-0 din minutul 17 al partidei. Tot băieții noștri au dominat jocul în continuare, ținând echipa oaspete mai mult în propria lor jumătate. Acesta a fost scorul la pauză.

Cea de-a doua repriză a început cu un joc mai echilibrat al ambelor echipe, mureșenii căutând egalarea, iar băieții noștri un al doilea gol care să ne ducă mai aproape de calificare. Cristi Bud a fost extrem de aproape de acest gol în două rânduri, însă fără noroc. A venit, totuși, minutul 70, când același neobosit Cristi Bud trimite un șut de la peste 20 de metri, bară-gol și era 2-0! Până în ultimele minute ale partidei, toată lumea a fost în picioare, era deja clar că suntem în finală!

Absolut minunată această echipă, care în acest meci a arătat că locul ei e acolo sus în top! Jocul băieților noștri e orice dar nu noroc! E muncă și încredere la mijloc! Încrederea în propriile forțe, acestea ne-au adus în Finala Cupei României Timișoreana! Vă mulțumim că ați fost alături de echipă, pentru că așa cum v-am spus, împreună suntem în finală!!!

Hai CFR!!!

CFR Cluj:

Marc – Camora, Muresan, Larie, Tiago – Nascimento, Ruiz, Petrucci – Nouvier , Jakolis, Bud

Rezerve: Minca, Goian, Coelho, Negrut, Gomelt, Cristian Lopez, Bruno

ASA Targu Mures:

Stancioiu, Muth, Voiculet, Gorobsov, Jazvic, Tucudean, Brandan, Muresan, Gonzalez, Matei, Parvulescu

Rezerve: Viciu, Candrea, N’Doye, Bus, Borza, Ciolacu, Mutu